Over ons

Welkom bij Restaurant Klokshuys, waar fruittelers Robin en Nienke Klok de traditie al vijf generaties lang voortzetten aan de stadsgrenzen van Brielle.

Inmiddels is er een geweldig hecht team ontstaan, waarbij sommige teamleden al vanaf het begin bij Klokhuys & Kersenland werkzaam zijn. Wat ook leuk is om te vermelden is dat de nieuwe generatie vol enthousiasme meewerkt aan het succes van Klokshuys & Kersenland.

"Eten - Spelen - Beleven."

Laat je verrassen door de heerlijkste pannenkoeken, geniet van een smakelijke lunch of verwen jezelf met een kopje koffie en iets lekkers terwijl je uitkijkt over de mooie boomgaard bij restaurant Klokshuys.

Maak een ontdekkingstocht in ons nieuwe Kersenland, een seizoenswinkel gevestigd in de sfeervolle oude schuur. Hier vind je een scala aan eigen geteelde kersen, lekkernijen en andere verrassende producten, perfect als origineel geschenk voor jezelf of een ander.

Verlies jezelf in de prachtige boomgaard, maak een ontspannende wandeling en voel de aarde onder je voeten op het blotevoetenpad. Sluit je dag af met een heerlijke kop koffie, smakelijke pannenkoek of een ander verleidelijk gerecht. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan snel je tafel en laat je verwennen bij Restaurant Klokshuys en Kersenland.

Blotevoetenpad

Blotevoetenpad

Mede mogelijk gemaakt door

De Landschapstafel Voorne Putten levert een bijdrage aan een aantal ontwikkelingen op ons bedrijf. Zij hebben of zullen onder andere bijdragen aan het versterken van de biodiversiteit, ontwikkelen van educatie pakketten en een upgrade van het Brielse Blotevoetenpad.

Landschapstafel